Opinie klientów

Ocena sklepu 4.85 na 5 gwiazdek. Średnia ocena na podstawie 52 komentarzy klientów.

No pięknie :) dodał użytkownik Magda dnia 09/02/2018

Właśnie otrzymałam zamówiony stół. Bardzo ładny i solidny.

Wszystko na najwyższym poziomie dodał użytkownik wiola dnia 09/01/2018

Polecam stoły od tego producenta, stół klasyczny 02 prezentuje się wspaniale.

Jestem bardzo zadowolona dodał użytkownik Urszula dnia 08/28/2018

Polecam! Łóżko spełnia moje oczekiwania, ma ładny nowoczesny wygląd i jest solidne.

++5 dodał użytkownik zuzia dnia 08/26/2018

Ładny, stylowy stół dla kogoś kto lubi te klimaty.

Stół do salonu dodał użytkownik Nadia dnia 08/24/2018

Zwarta i masywna konstrukcja dodaje uroku, stół jest bardzo ciężki i solidny. Mechanizm rozkładania jest bardzo fajnie pomyślany, mimo wagi stołu wszystko działa bez zarzutu. Polecam.

Nowoczesny design dodał użytkownik Magda dnia 08/23/2018

Piękna, polecam

miłe dla oka dodał użytkownik Paulina dnia 08/21/2018

Zamówiłam komodę na próbę, teraz kolej na następne meble do kompletu. Metalowe płozy dodają surowości a drewno dębowe jest ponadczasowe. Mam inny dębowy mebel w swoim domu, który przetrwał już ponad 100 lat.

wszystko na plus dodał użytkownik Filip dnia 08/21/2018

Polecam, solidne i dobrze wykonane krzesła.

5 gwiazdek dodał użytkownik wiola dnia 08/21/2018

Aranżacja z tym stołem jest przepiękna, chciałabym kiedyś mieć we własnym domu taki wystrój.

Piękny naturalny dąb dodał użytkownik Aleksandra dnia 08/20/2018

Zawsze marzyłam o meblach z litego drewna dębowego. Moje marzenie się spełniło. Meble są zachwycające, polecam firmę Woodica z całego serca.

Polecam dodał użytkownik Kacper dnia 08/18/2018

Polecam, łóżko w porządku.

Przepiękny dębowy stół dodał użytkownik Weronika dnia 08/17/2018

Klasyczny design stołu, ale to jest to co najbardziej mi się podoba. Prostota i elegancja. Jakość na najwyższym poziomie, firma Woodica wykonała kawał dobrej roboty. Dziękuję i polecam.

Opinia zadowolonej klientki dodał użytkownik Alicja dnia 08/14/2018

Masywna komoda o niesamowitym wyglądzie. Sęki w drewnie dębowym robią oszałamiające wrażenie. Cena dosyć wysoka ale komoda jest przepiękna. Polecam w 100%.

++ dodał użytkownik Marek dnia 08/12/2018

Wysoka jakość, bardzo profesjonalne podejście do klienta i szybka realizacja, 5 gwiazdek.

Moja opinia dodał użytkownik Sandra dnia 08/11/2018

Komoda szczególnie przypadła mi do gustu przez swoje zaokrąglone krawędzie na froncie, bardzo podoba mi się ten efekt. Poza tym wykonanie solidne z dbałością o szczegóły, polecam.

Ładny prosty styl dodał użytkownik Monika dnia 08/10/2018

Łóżko w bardzo ładnym stylu, proste, bez zbędnych dodatków i fajerwerków. Jednocześnie dąb sam w sobie ma wyjątkowy urok.

Kredens Hacienda dodał użytkownik Adam dnia 08/09/2018

Klimat starego drewna jak w hiszpańskiej hacjendzie. Meble bardzo mi się podobają, jestem zadowolony z zakupu. Polecam innym.

Stylowo dodał użytkownik Max dnia 08/09/2018

Daję 5 gwiazdek za wzorową obsługę transakcji i starannie wykonany mebel.

Witrynka dodał użytkownik Patrycja dnia 08/07/2018

Kolor naturalnego drewna, witryna lakierowana, fajny styl, lekko postarzana, bardzo ładnie wygląda w salonie, polecam.

Profesjonalnie dodał użytkownik Tomek dnia 08/07/2018

Zamówienie dostarczone sprawnie, stół w stylu prowansalskim, bardzo solidny i sprawnie działający mechanizm rozsuwania. Polecam

Polecam stół 11 dodał użytkownik Dominik dnia 08/06/2018

Stół na metalowych nogach zamawiałem pierwszy raz, nie byłem pewny jak całość będzie się prezentowała w salonie. Ostatecznie jestem bardzo zadowolony z efektu. Jakość wykonania na bardzo wysokim poziomie. Pozdrawiam.

Wszystko w porządku dodał użytkownik Julia dnia 08/04/2018

Komplet stolików bardzo ładny, blaty dębowe wyglądają solidnie i mają urok naturalnego drewna. Polecam.

Duży pozytyw dodał użytkownik Artur dnia 08/03/2018

Bardzo udane zakupy. Szafa świetnie wykonana, terminowa dostawa, nic tylko polecić dalej.:)

Zadowolony klient dodał użytkownik grg dnia 08/01/2018

Stół wygląda i prezentuje się bardzo dobrze. Stabilne nogi metalowe i dobrze wykonany blat dębowy. Polecam

Krzesła wysokiej jakości dodał użytkownik maona dnia 07/30/2018

Solidne i bardzo ładnie wyglądające krzesła dębowe.

Stoliki do kompletu dodał użytkownik maria dnia 07/29/2018

Stoliki prezentują się wspaniale. Dziękuję i polecam.

Szafa dodał użytkownik wojtek dnia 07/27/2018

Bardzo ładny mebel, dostawa i montaż na miejscu odbyły się w umówionym terminie. Polecam

Bardzo ładny stół dębowy dodał użytkownik Monika dnia 07/27/2018

Stół spełnił wszystkie moje oczekiwania, jest solidy i przy tym bardzo ładny.

Blat robi niesamowite wrażenie dodał użytkownik Marta dnia 07/26/2018

Stół jest przepiękny, blat jak z kosmosu. Polecam z całym przekonaniem.

Łóżko bez kompromisów dodał użytkownik Damian dnia 07/25/2018

Solidne i ładne łóżko dębowe, kawał litego drewna, polecam.

Przepiękny komplet stolików dodał użytkownik mona dnia 07/24/2018

Komplet wygląda super w naszym salonie, jest funkcjonalny i bardzo subtelny.

5+ dodał użytkownik Aneta dnia 07/22/2018

Szafa prezentuje się przepięknie - nowoczesny styl.

Zadowolony klient dodał użytkownik Wojciech dnia 07/18/2018

Komoda bardzo ładna, nowoczesna, firma Woodica poraz drugi potwierdziła swój profesjonalizm, ponieważ jest to już moje drugie zamówienie złożone w tej firmie, polecam

Naturalna sosna dodał użytkownik Ola dnia 07/17/2018

Kredens prześliczny, solidny, pachnie jeszcze naturalnym drewnem sosnowym.

Polecam z całego serca dodał użytkownik Weronika dnia 07/17/2018

Zakupione meble Hacienda są bardzo solidnie, styl retro jest po prostu oszałamiający.

Strzał w dziesiątkę dodał użytkownik marx dnia 07/16/2018

Tydzień temu otrzymałem łóżko, to mój pierwszy mebel z drewna dębowego i muszę przyznać, że robi wrażenie. W porównaniu z meblami sosnowymi jest to zupełnie inny wymiar jakości. Jak najbardziej polecam.

5+ dodał użytkownik Krtx dnia 07/15/2018

Wysoka jakość i fajna obsługa

System rozkładania stołu robi duże wrażenie dodał użytkownik Mariola dnia 07/15/2018

Stół po dostarczeniu okazał się przepiękny a system rozkładania jest bardzo dobrze skonstruowany i solidny. Stół rozkłada się jedną ręką mimo bardzo dużej wagi mebla. Polecam.

Zdecydowanie polecam dodał użytkownik Asia dnia 07/14/2018

Meble dostarczone firmowym środkiem transportu. Stół i krzesła wyglądają bardzo ładnie. Miła obsługa sklepu.

Nowoczesne i piękne łóżko dodał użytkownik Zenon dnia 07/05/2018

Łóżko super wygląda w sypialni. Prowadnice w szafkach nocnych bardzo dobrze się sprawują. Miła obsługa sklepu.

Wysokiej jakości meble dodał użytkownik Jolanta dnia 07/04/2018

Zamówiłam stół w komplecie z krzesłami. Wysoka jakość wykonania w dobrej cenie. Polecam.

Polecam dodał użytkownik Jacek dnia 07/02/2018

Stół prezentuje się bardzo dobrze. Jest solidny a poszczególne elementy dobrze spasowane.

Bardzo wysoka jakość wykonania dodał użytkownik Gość dnia 07/01/2018

Piękny stół dębowy. Wysoka jakość wykończenia.

Solidne krzesło dębowe dodał użytkownik Monika dnia 06/24/2018

Polecam, krzesło jest wygodne. Wygląda na solidnie wykonane.

Szafa retro dodał użytkownik klient dnia 06/21/2018

Szafa na pierwszy rzut oka prezentuje się bardzo ładnie, szczególnie widać dbałość o drobne szczegóły. Polecam

5+ dodał użytkownik Asia dnia 06/19/2018

Jak dla mnie stół oceniam na 5+. Spełnia wszystkie oczekiwania. Jest funkcjonalny i estetyczny.

Wzorowy sklep dodał użytkownik goćcinnie dnia 06/02/2018

Nowoczesna komoda dębowa, wykonana bardzo solidnie, znakomita jakość.

Polecam dodał użytkownik mickel dnia 05/17/2018

Piękna komoda w nowoczesnym designie, dobre wykończenie.

Piękne góralskie rzeźbienia dodał użytkownik Monika dnia 04/06/2018

Łóżko idealnie pasuje do drewnianego domku letniskowego w górach, po prostu super. Wygląd i wykończenie na bardzo wysokim poziomie.

Dobra cena i jakość dodał użytkownik ola dnia 03/01/2018

Stół bardzo ładny, solidny, dobry stosunek jakości do ceny, choć mógłby być odrobinę tańszy.:)

We włoskim stylu dodał użytkownik andy dnia 02/18/2018

Bardzo ładna komoda, podoba mi się styl. Dostępna paleta kolorów mogłaby być odrobinę większa, wówczas łatwiej zaprojektować wystrój wnętrza.

Cena na minus dodał użytkownik Ela dnia 02/13/2018

Wszystko by było w porządku, gdyby cena była odrobinę niższa. Poza tym toaletka ładna i dobrze zrobiona.

WOODICA is ranked 4.85 out of 5. Based on 52 user reviews.

Newsletter

FACHOWI KONSULTANCI

Nasi konsultanci to profesjonalny zespół ludzi, którzy udzielą wyczerpujących informacji i pomogą dokonać właściwego wyboru...

DOSTAWA Z WNIESIENIEM

Nasza oferta obejmuje wniesienie mebli do mieszkania lub domu klienta oraz montaż mebli na miejscu...

SZYBKA WYSYŁKA

Nasze meble dostarczamy na miejsce własnym środkiem transportu, w krótkim czasie, z zachowaniem bezpieczeństwa przesyłek...

BEZPIECZNE PŁATNOŚCI

Jedną z honorowanych form płatności za zakupione meble jest płatność przy odbiorze, która gwarantuje spokojną i bezpieczną transakcję...



Płatności

PayU PayPal MasterCard Visa GeoTrus SSL Opineo - Słucham swoich klientów