Stół dębowy Genewa 01 rozkładany

Kliknij na obrazek aby obejrzeć pełną wersję

Zmniejsz
Powiększ

Nigdy nie zamawiałeś mebli przez internet? U nas możesz zapłacić przy odbiorze. 14 dni na zwrot.
7 lat gwarancji na meble.
Nigdy nie zamawiałeś mebli przez internet? Bez obaw, u nas możesz zapłacić za meble dopiero przy dostawie. Pamiętaj, że przysługuje Ci 14 - dniowe prawo zwrotu standardowego towaru bez podania przyczyny. Dodatkowo, przy zamówieniu mebli typowych, nie jest konieczna zaliczka. Dlatego kupując u nas nic nie ryzykujesz.

Oferowane produkty są towarem nowym, pierwszego gatunku, wolnym od wad. Na meble dębowe udzielamy 7-letniej gwarancji dla klientów indywidualnych lub 12-miesięcznej dla klientów instytucjonalnych.
Więcej... Mniej...

Stół dębowy Genewa 01 rozkładany lite drewno

(Dąb/st/01) (143514) Producent WOODICA

Cena: 4 120 zł brutto

  2 884 zł brutto

● Dostępność od ręki
Produkt nowy

Dostępny od ręki
W produkcji 1 sztuk

Najczęściej zadawane pytania o Raty PayU
(kredyt konsumencki)

Nowość!

Teraz możesz wybrać nawet do 20 rat 0%.


Kiedy są dostępne Raty PayU?


Raty PayU są dostępne w wybranych e-sklepach, jeśli Twoje zakupy wraz z kosztami wysyłki mieszczą się w przedziale od 300 do 50 000 zł.


Jak działają Raty PayU?


Zapraszamy Cię do obejrzenia krótkiej animacji
KLIKNIJ TUTAJ.
 


Kto udziela pożyczki ratalnej na zakupy?


Banki lub instytucje pożyczkowe, które współpracują z PayU na podstawie odrębnych umów, w szczególności w zakresie udzielania kredytu Klientom celem dokonania Płatności z wykorzystaniem opcji kredytu (Raty PayU) oraz odroczonych płatności (PayU Płacę Później). Pożyczkodawca gwarantuje wniosek w 100% online i decyzję kredytową w czasie rzeczywistym, zapewnia także bezpieczeństwo danych zgodnie ze standardami branżowymi. Przesyłane informacje są zaszyfrowane, nie są nigdzie zapisywane ani udostępniane osobom trzecim. PayU pośredniczy pomiędzy pożyczkobiorcą a instytucją finansową. Sprzedający nie jest stroną umowy o pożyczkę.

Aktualna lista Organizacji Finansujących dostępna jest na:
https://poland.payu.com/dokumenty-prawne-do-pobrania/


Jaki jest koszt pożyczki?

Przykłady reprezentatywne dla pożyczek udzielanych w ramach Rat PayU:

Raty PayU - Pożyczka 0%


Umowa o Kredyt Standardowy lub o Kredyt 0% w ramach Raty PayU zawierana jest między kredytobiorcą a Organizacją Finansującą, z którą PayU S.A. współpracuje i pośredniczy w zawieraniu ww. umów. Przykład reprezentatywny: całkowita kwota pożyczki: 1000,00 zł, RRSO: 0,00%, oprocentowanie stałe 0%, całkowita kwota do zapłaty: 1000 zł, całkowity koszt: 0,00 zł (w tym: prowizja: 0 zł, odsetki: 0 zł), 10 równych miesięcznych rat w wysokości/po: 100 zł. Dla Pożyczki 0% dostępne są następujące okresy spłaty: 3, 5, 6, 10, 12, 15, 18 lub 20 miesięcznych rat. Partner uprawniony jest do zaproponowania innego okresu kredytowania niż wnioskowany przez Klienta, jeśli wynika to z badania zdolności kredytowej Klienta. Przyznanie Pożyczki 0% uzależnione jest od pozytywnej oceny zdolności kredytowej potencjalnego pożyczkobiorcy przez Partnera. Przyznanie Pożyczki 0% uzależnione jest od akceptacji przez Klienta ostatecznych warunków zaproponowanych przez Partnera. PayU S.A. z siedzibą w Poznaniu współpracuje z pożyczkodawcami i pośredniczy w zawieraniu ww. umów. Materiał ten nie stanowi oferty w rozumieniu kodeksu cywilnego i ma charakter informacyjny. Regulamin Pożyczki 0% w ramach Rat PayU (pobierz).

Raty PayU – Pożyczka Standardowa


Umowa o Pożyczkę Standardową w ramach Rat PayU zawierana jest między pożyczkobiorcą a pożyczkodawcą tj. Alior Bank S.A., mBank S.A., Kreditech Polska Sp. z o.o. lub AS INBANK S.A. Oddział w Polsce. Przykład reprezentatywny: całkowita kwota pożyczki: 1.257,00 zł, RRSO (Rzeczywista Roczna Stopa Procentowa): 17,52%, oprocentowanie zmienne 6,5%, całkowita kwota do zapłaty: 1.312,16 zł, całkowity koszt: 131,87 zł (w tym: prowizja: 76,72 zł, odsetki: 55,16 zł,), 15 równych miesięcznych rat w wysokości/po: 87,48 zł. Warunki oferty wg stanu na 31.05.2020 r. Partner uprawniony jest do zaproponowania innego okresu kredytowania niż wnioskowany przez Klienta, jeśli wynika to z badania zdolności kredytowej Klienta. Przyznanie Pożyczki Standardowej uzależnione jest od pozytywnej oceny zdolności kredytowej potencjalnego pożyczkobiorcy przez Partnera. Przyznanie Pożyczki Standardowej uzależnione jest od akceptacji przez Klienta ostatecznych warunków zaproponowanych przez Partnera PayU S.A. z siedzibą w Poznaniu współpracuje z pożyczkodawcami i pośredniczy w zawieraniu ww. umów. Materiał ten nie stanowi oferty w rozumieniu kodeksu cywilnego i ma charakter informacyjny.


Jak wygląda procedura zwrotu w przypadku zakupu na raty?


Zgodnie z art. 27. ustawy z dnia 30 maja 2014 roku o prawach konsumenta, konsument, który zawarł umowę na odległość lub poza lokalem przedsiębiorstwa, może w terminie 14 dni odstąpić od niej bez podawania przyczyny.
• W celu odstąpienia od tak zawartej umowy, konsument wysyła do sklepu oświadczenie rezygnacji z zakupu (odstąpieniu od umowy sprzedaży) i zwraca towar.
• Po spełnieniu wymogów formalnych i zaakceptowaniu zwrotu towaru, sklep dokonuje za pomocą Systemu PayU zwrotu do PayU (częściowego lub całościowego) środków pochodzących z pożyczki, którymi Kupujący sfinansował zakup.
• PayU przekazuje następnie środki ze zwrotu bezpośrednio do pożyczkodawcy, z którym Kupujący zawarł umowę pożyczki.
• PayU każdorazowo poinformuje Kupującego (e-mail) o odnotowanym zwrocie wraz z podaniem szczegółów zwrotu oraz płatności ratalnej, której dotyczył zwrot.
• W celu zapewnienia prawidłowej obsługi umowy pożyczki po zwrocie środków, w tym złożenia dyspozycji odstąpienia lub dokonania wcześniejszej spłaty, Kupujący powinien każdorazowo skontaktować się bezpośrednio z pożyczkodawcą.


Wyjątki


Zgodnie z art. 38 ustawy z dnia 30 maja 2014 roku o prawach konsumenta (pobierz) prawo odstąpienia od umowy zawartej poza lokalem przedsiębiorstwa lub na odległość nie przysługuje Kupującemu w odniesieniu do umów wyszczególnionych w tym artykule, w tym między innymi nie przysługuje Kupującemu zawierającemu umowę o zakup biletów na wydarzenia rozrywkowe, sportowe lub kulturalne poza lokalem przedsiębiorstwa lub na odległość.


Co się stanie, jeśli nie dostanę pożyczki?


Twój zakup nie zostanie zrealizowany, jeśli pożyczkodawca nie udzieli Ci pożyczki lub jeśli po otrzymaniu pozytywnej decyzji kredytowej, nie wykonasz kolejnych kroków polegających na weryfikacji tożsamości i zatwierdzeniu warunków umowy o pożyczkę za pomocą otrzymanego kodu SMS.

Aby zrealizować zakup, możesz wrócić do sklepu i wybrać inną formę płatności.

Raty PayU - Więcej informacji
Raty PayU - Kalkulator rat



Dlaczego warto wybrać meble drewniane?

Wybór drewnianych mebli to mądra inwestycja, która zapewni bezpieczeństwo i wygodę użytkowania. Drewno to materiał niezwykle trwały i odporny na uszkodzenia mechaniczne i wiele czynników chemicznych. Charakteryzuje się wysokim współczynnikiem wyrażającym wartość odporności na ścieranie. Naturalne pochodzenie sprawia, że meble drewniane są ekologiczne, nieszkodliwe dla organizmu ludzkiego i nie posiadają metali i cząstek stałych jak niektóre materiały do produkcji mebli. Dzięki odpowiedniej obróbce zachowana zostaje czystość desek. Główną zaletą jest antystatyczność tego naturalnego surowca – nie przyciąga on drobinek kurzu, więc jest dobrym pomysłem na urządzenie pokoju dla alergika. Drewno posiada właściwości higroskopijne, a więc odpowiednio wchłania i oddaje wilgoć a przy tym zachowuje temperaturę pokojową. W przypadku litego drewna, niewątpliwą zaletą jest jego niepowtarzalna faktura i charakterystyczny zapach – już w nim samym można się zakochać. Meble drewniane to także elegancja, która podkreśla gust właściciela. Surowiec łatwo poddaje się obróbce, więc można uzyskać ciekawy i oryginalny kształt mebli. Pielęgnacja mebli z litego drewna jest prosta i nie wymaga dużych nakładów czasowych i finansowych. Po latach użytkowania możliwe jest ich łatwe odnowienie.


Postaw na Eko…

Lasy PaństwoweNasze meble wykonane są z litego drewna pochodzącego z rodzimych lasów, które są odnawiane poprzez kolejne zalesienia. W surowiec zaopatrujemy się w Lasach Państwowych, które dysponują certyfikatami FSC. Do barwienia wykorzystujemy nieszkodliwe dla środowiska woski, olejowoski i lakiery. Naturalne materiały zapewniają bezpieczeństwo i trwałość wyrobów a cały proces produkcji jest przyjazny dla natury.
Certyfikat FSC

Wybierz Estetykę…

Oryginalne kształty naszych mebli pobudzają wyobraźnię. Przebywanie w pięknie urządzonym wnętrzu umila czas i pozwala na wyciszenie się w czasie odpoczynku.

Skorzystaj z Ergonomicznych rozwiązań…

Projektując kolekcję mebli kładziemy szczególny nacisk na praktyczność, łatwość w obsłudze, komfort i wygodę. Odpowiednio dobrane wymiary i kształty mebli gwarantują funkcjonalność i bezpieczeństwo.


Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 21

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Klasyczny stół do salonu
Jakość
Wartość
Cena
Stół dokładnie taki jaki sobie wymarzyłam. Długo szukałam stołu, który trafi w moja gusta, aż w końcu trafiłam na firmę Woodica! Stół z litego drewna prezentuje się rewelacyjnie! Precyzyjne wykonanie, dbałość o szczegóły, nie mam nic do zarzucenia! Na pewno nie był to mój ostatni zakup w tej firmie! (Dodano 24.03.2022)
Stół dębowy
Jakość
Wartość
Cena
Polecam meble ze sklepu internetowego Woodica - są bardzo solidne oraz starannie wykonane. Zamówiłam u Państwa stół dębowy Genewa, teraz jestem posiadaczką takiego solidnego mebla! Gorąco polecam!!! (Dodano 20.11.2021)
Stół
Jakość
Wartość
Cena
Stół posiada masywną, ciężką konstrukcję - dokładnie to, czego szukaliśmy. Cieszymy się z dokonanego zakupu. Polecamy! (Dodano 10.03.2021)
Stół
Jakość
Wartość
Cena
Jestem zachwycona jakością oraz wyglądem zakupionego stołu. Na pochwałę zasługują również pracownicy, którzy wnieśli oraz zmontowali mebel. (Dodano 09.12.2020)
Stół dębowy Genewa 01
Jakość
Wartość
Cena
Okazały stół wykonany z litego drewna dębowego. Wybraliśmy wersję dzikiego dębu. Do stołu dobraliśmy również krzesła. Całość prezentuje się wspaniale. Świetny kontakt z biurem obsługi klienta – fachowa i rzetelna pomoc. Poleca gorąco. (Dodano 09.08.2020)
Stół do jadalni
Jakość
Wartość
Cena
Stół kupiliśmy ponad rok temu ale chciałem wstrzymać się z opinią aby sprawdzić czy wszystko będzie ok. Jest to solidny, masywny stół ale właśnie takiego szukaliśmy. Konstrukcja raczej prosta ale uroku dodaje fakt że jest w dzikim dębie i obrys nóg wychodzi na blat. Jesteśmy zadowoleni a stół mając za sobą kilka imprez rodzinnych nadal wygląda pięknie. (Dodano 13.06.2020)
Prosty stół dębowy
Jakość
Wartość
Cena
Proste wzornictwo stołu mnie zachwyciło. Stół jest masywny oraz bardzo dobrze wykonany. Nogi wcięte w blat stołu sprawiają, że nie jest on nudny. (Dodano 20.03.2020)
Stół Genewa
Jakość
Wartość
Cena
Widać, że stół wykonany został bardzo precyzyjnie z dużą dbałością o szczegóły. Dziki dąb sprawia, że stół wygląda bardzo naturalnie. Polecam wszystkim! (Dodano 16.02.2020)
Solidny stół
Jakość
Wartość
Cena
Szukaliśmy stołu do salonu, który mógłby nam służyć przez lata, a producent oferuje 7 lat gwarancji na meble dębowe! Wydłużony termin gwarancji to rzadkość na rynku. Stół dębowy jaki wybraliśmy jest bardzo masywny oraz elegancki, a mimo to prosty w swej konstrukcji, dzięki czemu łatwo nam było dobrać resztę umeblowania salonu. Gorąco polecam! (Dodano 07.01.2020)
Stół z drewna dębowego
Jakość
Wartość
Cena
Stół idealny na każdą okazję, bardzo solidny i dobrze wykonany. Jestem zadaolony z zakupu. (Dodano 06.12.2019)

Produkty 1 do 10 z 21

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Napisz własną recenzję

Piszesz opinię o: Stół dębowy Genewa 01 rozkładany

Jak oceniasz ten produkt? *

 1 gwiazdka2 gwiazdki3 gwiazdki4 gwiazdki5 gwiazdek
Jakość
Cena
Wartość
Promocja PayU Raty 0% Promocja PayU Raty 0%

FACHOWI KONSULTANCI

Nasi konsultanci to profesjonalny zespół ludzi, którzy udzielą wyczerpujących informacji i pomogą dokonać właściwego wyboru...

DOSTAWA Z WNIESIENIEM

Nasza oferta obejmuje wniesienie mebli do mieszkania lub domu klienta oraz montaż mebli na miejscu...

SZYBKA WYSYŁKA

Nasze meble dostarczamy na miejsce własnym środkiem transportu, w krótkim czasie, z zachowaniem bezpieczeństwa przesyłek...

BEZPIECZNE PŁATNOŚCI

Jedną z honorowanych form płatności za zakupione meble jest płatność przy odbiorze, która gwarantuje spokojną i bezpieczną transakcję...



Płatności

PayU PayPal MasterCard Visa GeoTrus SSL Opineo - Słucham swoich klientów Opinie konsumenckie Google