-30%
Stół dębowy Genewa 01 rozkładany
Dostępność od ręki
Produkt nowy

Dostępny od ręki
W produkcji 1 sztuk

Stół dębowy Genewa 01 rozkładany - lite drewno

(Dąb/st/01) (143514) Producent WOODICA

Cena: 4 980 zł brutto

  3 486 zł brutto

Najniższa cena produktu z ostatnich 30 dni: 3 486 zł

Najczęściej zadawane pytania o Raty PayU
(kredyt konsumencki)

Nowość!

Teraz możesz wybrać nawet do 15 rat 0%.

Kiedy są dostępne Raty PayU?


Raty PayU są dostępne w wybranych e-sklepach, jeśli Twoje zakupy wraz z kosztami wysyłki mieszczą się w przedziale od 300 do 50 000 zł.


Jak działają Raty PayU?


Zapraszamy Cię do obejrzenia krótkiej animacji
KLIKNIJ TUTAJ.
 


Kto udziela pożyczki ratalnej na zakupy?


Banki lub instytucje pożyczkowe, które współpracują z PayU na podstawie odrębnych umów, w szczególności w zakresie udzielania kredytu Klientom celem dokonania Płatności z wykorzystaniem opcji kredytu (Raty PayU) oraz odroczonych płatności (PayU Płacę Później). Pożyczkodawca gwarantuje wniosek w 100% online i decyzję kredytową w czasie rzeczywistym, zapewnia także bezpieczeństwo danych zgodnie ze standardami branżowymi. Przesyłane informacje są zaszyfrowane, nie są nigdzie zapisywane ani udostępniane osobom trzecim. PayU pośredniczy pomiędzy pożyczkobiorcą a instytucją finansową. Sprzedający nie jest stroną umowy o pożyczkę.

Aktualna lista Organizacji Finansujących dostępna jest na:
https://poland.payu.com/dokumenty-prawne-do-pobrania/


Jaki jest koszt pożyczki?

Przykłady reprezentatywne dla pożyczek udzielanych w ramach Rat PayU:

Raty PayU - Pożyczka 0%


Przykład reprezentatywny dla PayU Rat 0%: Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO): oprocentowanie 0%, Całkowita kwota kredytu: 3276,00 zł całkowita kwota do zapłaty: 3276,00 zł, całkowity koszt kredytu: 0 zł, w tym: prowizja: 0 zł i odsetki: 0 zł, 20 miesięcznych rat w wynosi 163,80 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 21.10.2022 r. Umowa o kredyt zawierana jest na okres 20 miesięcy między kredytobiorcą a kredytodawcą tj. Alior Bank S.A. lub AS Inbank S.A. Oddział w Polsce, lub mBank S.A., lub Santander Consumer Bank S.A., lub Credit Agricole Bank Polska S.A., lub Smartney Sp. z o.o., pod warunkiem pozytywnej oceny zdolności kredytowej kredytobiorcy. PayU S.A. z siedzibą w Poznaniu („PayU”) współpracuje z kredytodawcami i pośredniczy w zawieraniu ww. umów. PayU została wpisana do rejestru pośredników kredytowych w zakresie kredytów konsumenckich, prowadzonego przez Komisję Nadzoru Finansowego, pod numerem RPK006833. Niniejszy materiał nie stanowi oferty w rozumieniu kodeksu cywilnego i ma charakter wyłącznie informacyjny. (pobierz).

Raty PayU – Pożyczka Standardowa


Przykład reprezentatywny dla PayU Rat w wariancie standardowym: Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 30,12%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 2080,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2392,78 zł, oprocentowanie stałe 20,00%, całkowity koszt kredytu 312,78 zł (w tym: prowizja 71,97 zł, odsetki 240,81 zł), 12 miesięcznych rat (w tym 11 równych rat w wysokości 199,40 zł, ostatnia rata wyrównująca: 199,38 zł). Kalkulacja została dokonana na dzień 18.10.2022 r. Umowa o kredyt zawierana jest na okres 12 miesięcy między kredytobiorcą a kredytodawcą tj. Alior Bank S.A. lub AS Inbank S.A. Oddział w Polsce, lub mBank S.A., lub Santander Consumer Bank S.A., lub Credit Agricole Bank Polska S.A. lub Smartney Sp. z o.o., pod warunkiem pozytywnej oceny zdolności kredytowej kredytobiorcy. PayU S.A. z siedzibą w Poznaniu („PayU”) współpracuje z kredytodawcami i pośredniczy w zawieraniu ww. umów. PayU została wpisana do rejestru pośredników kredytowych w zakresie kredytów konsumenckich, prowadzonego przez Komisję Nadzoru Finansowego, pod numerem RPK006833. Niniejszy materiał nie stanowi oferty w rozumieniu kodeksu cywilnego i ma charakter wyłącznie informacyjny.


Jak wygląda procedura zwrotu w przypadku zakupu na raty?


Zgodnie z art. 27. ustawy z dnia 30 maja 2014 roku o prawach konsumenta, konsument, który zawarł umowę na odległość lub poza lokalem przedsiębiorstwa, może w terminie 14 dni odstąpić od niej bez podawania przyczyny.
• W celu odstąpienia od tak zawartej umowy, konsument wysyła do sklepu oświadczenie rezygnacji z zakupu (odstąpieniu od umowy sprzedaży) i zwraca towar.
• Po spełnieniu wymogów formalnych i zaakceptowaniu zwrotu towaru, sklep dokonuje za pomocą Systemu PayU zwrotu do PayU (częściowego lub całościowego) środków pochodzących z pożyczki, którymi Kupujący sfinansował zakup.
• PayU przekazuje następnie środki ze zwrotu bezpośrednio do pożyczkodawcy, z którym Kupujący zawarł umowę pożyczki.
• PayU każdorazowo poinformuje Kupującego (e-mail) o odnotowanym zwrocie wraz z podaniem szczegółów zwrotu oraz płatności ratalnej, której dotyczył zwrot.
• W celu zapewnienia prawidłowej obsługi umowy pożyczki po zwrocie środków, w tym złożenia dyspozycji odstąpienia lub dokonania wcześniejszej spłaty, Kupujący powinien każdorazowo skontaktować się bezpośrednio z pożyczkodawcą.


Wyjątki


Zgodnie z art. 38 ustawy z dnia 30 maja 2014 roku o prawach konsumenta (pobierz) prawo odstąpienia od umowy zawartej poza lokalem przedsiębiorstwa lub na odległość nie przysługuje Kupującemu w odniesieniu do umów wyszczególnionych w tym artykule, w tym między innymi nie przysługuje Kupującemu zawierającemu umowę o zakup biletów na wydarzenia rozrywkowe, sportowe lub kulturalne poza lokalem przedsiębiorstwa lub na odległość.


Co się stanie, jeśli nie dostanę pożyczki?


Twój zakup nie zostanie zrealizowany, jeśli pożyczkodawca nie udzieli Ci pożyczki lub jeśli po otrzymaniu pozytywnej decyzji kredytowej, nie wykonasz kolejnych kroków polegających na weryfikacji tożsamości i zatwierdzeniu warunków umowy o pożyczkę za pomocą otrzymanego kodu SMS.

Aby zrealizować zakup, możesz wrócić do sklepu i wybrać inną formę płatności.

Raty PayU - Więcej informacji
Raty PayU - Kalkulator rat



Dlaczego warto wybrać meble drewniane?

Wybór drewnianych mebli to mądra inwestycja, która zapewni bezpieczeństwo i wygodę użytkowania. Drewno to materiał niezwykle trwały i odporny na uszkodzenia mechaniczne i wiele czynników chemicznych. Charakteryzuje się wysokim współczynnikiem wyrażającym wartość odporności na ścieranie. Naturalne pochodzenie sprawia, że meble drewniane są ekologiczne, nieszkodliwe dla organizmu ludzkiego i nie posiadają metali i cząstek stałych jak niektóre materiały do produkcji mebli. Dzięki odpowiedniej obróbce zachowana zostaje czystość desek. Główną zaletą jest antystatyczność tego naturalnego surowca – nie przyciąga on drobinek kurzu, więc jest dobrym pomysłem na urządzenie pokoju dla alergika. Drewno posiada właściwości higroskopijne, a więc odpowiednio wchłania i oddaje wilgoć a przy tym zachowuje temperaturę pokojową. W przypadku litego drewna, niewątpliwą zaletą jest jego niepowtarzalna faktura i charakterystyczny zapach – już w nim samym można się zakochać. Meble drewniane to także elegancja, która podkreśla gust właściciela. Surowiec łatwo poddaje się obróbce, więc można uzyskać ciekawy i oryginalny kształt mebli. Pielęgnacja mebli z litego drewna jest prosta i nie wymaga dużych nakładów czasowych i finansowych. Po latach użytkowania możliwe jest ich łatwe odnowienie.


Postaw na Eko…

Lasy PaństwoweNasze meble wykonane są z litego drewna pochodzącego z rodzimych lasów, które są odnawiane poprzez kolejne zalesienia. W surowiec zaopatrujemy się w Lasach Państwowych, które dysponują certyfikatami FSC. Do barwienia wykorzystujemy nieszkodliwe dla środowiska woski, olejowoski i lakiery. Naturalne materiały zapewniają bezpieczeństwo i trwałość wyrobów a cały proces produkcji jest przyjazny dla natury.
Certyfikat FSC

Wybierz Estetykę…

Oryginalne kształty naszych mebli pobudzają wyobraźnię. Przebywanie w pięknie urządzonym wnętrzu umila czas i pozwala na wyciszenie się w czasie odpoczynku.

Skorzystaj z Ergonomicznych rozwiązań…

Projektując kolekcję mebli kładziemy szczególny nacisk na praktyczność, łatwość w obsłudze, komfort i wygodę. Odpowiednio dobrane wymiary i kształty mebli gwarantują funkcjonalność i bezpieczeństwo.


Recenzje klientów

Nie podejmujemy działań w celu zagwarantowania, że opinie pochodzą od osób, które używały danego produktu lub go nabyły.

26 produkt(ów)

na stronę
Stół dębowy
Jakość
Wartość
Cena
Mebel świetnej jakości. Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach poglądowych. Zdecydowanie mogę go polecić. (Dodano 20.10.2023)
Wysokiej jakości meble
Jakość
Wartość
Cena
Zamówiłam stół w komplecie z krzesłami. Wysoka jakość wykonania w dobrej cenie. Polecam. (Dodano 04.01.2023)
Stół Genewa
Jakość
Wartość
Cena
Stół jest solidy i wytrzymały. Wybrałem blat o grubości 4 cm, co idealnie komponuje się z masywnymi nogami mebla. Polecam. (Dodano 29.12.2022)
Stół Dębowy
Jakość
Wartość
Cena
Jestem zachwycony wybranym modelem stołu. Wysoka jakość mebla oraz jego niepowtarzalny wygląd tylko dodają mu uroku. Cała moja rodzina jest nim zachwycona. Serdecznie polecam firmę Woodica (Dodano 01.08.2022)
Tradycyjny stół
Jakość
Wartość
Cena
Stół jest bardzo masywny i solidny. Jakość wykonania adekwatna do ceny. (Dodano 07.07.2022)
Klasyczny stół do salonu
Jakość
Wartość
Cena
Stół dokładnie taki jaki sobie wymarzyłam. Długo szukałam stołu, który trafi w moja gusta, aż w końcu trafiłam na firmę Woodica! Stół z litego drewna prezentuje się rewelacyjnie! Precyzyjne wykonanie, dbałość o szczegóły, nie mam nic do zarzucenia! Na pewno nie był to mój ostatni zakup w tej firmie! (Dodano 24.03.2022)
Stół dębowy
Jakość
Wartość
Cena
Polecam meble ze sklepu internetowego Woodica - są bardzo solidne oraz starannie wykonane. Zamówiłam u Państwa stół dębowy Genewa, teraz jestem posiadaczką takiego solidnego mebla! Gorąco polecam!!! (Dodano 20.11.2021)
Stół
Jakość
Wartość
Cena
Stół posiada masywną, ciężką konstrukcję - dokładnie to, czego szukaliśmy. Cieszymy się z dokonanego zakupu. Polecamy! (Dodano 10.03.2021)
Stół
Jakość
Wartość
Cena
Jestem zachwycona jakością oraz wyglądem zakupionego stołu. Na pochwałę zasługują również pracownicy, którzy wnieśli oraz zmontowali mebel. (Dodano 09.12.2020)
Stół dębowy Genewa 01
Jakość
Wartość
Cena
Okazały stół wykonany z litego drewna dębowego. Wybraliśmy wersję dzikiego dębu. Do stołu dobraliśmy również krzesła. Całość prezentuje się wspaniale. Świetny kontakt z biurem obsługi klienta – fachowa i rzetelna pomoc. Poleca gorąco. (Dodano 09.08.2020)
Stół do jadalni
Jakość
Wartość
Cena
Stół kupiliśmy ponad rok temu ale chciałem wstrzymać się z opinią aby sprawdzić czy wszystko będzie ok. Jest to solidny, masywny stół ale właśnie takiego szukaliśmy. Konstrukcja raczej prosta ale uroku dodaje fakt że jest w dzikim dębie i obrys nóg wychodzi na blat. Jesteśmy zadowoleni a stół mając za sobą kilka imprez rodzinnych nadal wygląda pięknie. (Dodano 13.06.2020)
Prosty stół dębowy
Jakość
Wartość
Cena
Proste wzornictwo stołu mnie zachwyciło. Stół jest masywny oraz bardzo dobrze wykonany. Nogi wcięte w blat stołu sprawiają, że nie jest on nudny. (Dodano 20.03.2020)
Stół Genewa
Jakość
Wartość
Cena
Widać, że stół wykonany został bardzo precyzyjnie z dużą dbałością o szczegóły. Dziki dąb sprawia, że stół wygląda bardzo naturalnie. Polecam wszystkim! (Dodano 16.02.2020)
Solidny stół
Jakość
Wartość
Cena
Szukaliśmy stołu do salonu, który mógłby nam służyć przez lata, a producent oferuje 7 lat gwarancji na meble dębowe! Wydłużony termin gwarancji to rzadkość na rynku. Stół dębowy jaki wybraliśmy jest bardzo masywny oraz elegancki, a mimo to prosty w swej konstrukcji, dzięki czemu łatwo nam było dobrać resztę umeblowania salonu. Gorąco polecam! (Dodano 07.01.2020)
Stół z drewna dębowego
Jakość
Wartość
Cena
Stół idealny na każdą okazję, bardzo solidny i dobrze wykonany. Jestem zadaolony z zakupu. (Dodano 06.12.2019)
Meble dębowe
Jakość
Wartość
Cena
Piękny i okazały stół dębowy, który idealnie skomponował się z wnętrzem naszego mieszkania. Wprowadził zupełnie nowy, cudowny klimat. (Dodano 27.08.2019)
Stół z drewna
Jakość
Wartość
Cena
Powiedzieć że stół prezentuje się zjawiskowo to mało. Zestawiony w jadalni w otoczeniu pozostałych mebli, nadaje klimatu całemu pomieszczeniu. (Dodano 28.07.2019)
Genewa
Jakość
Wartość
Cena
Wykonanie, dostawa. Wszystko na najwyższym poziomie. Stół w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach ze strony. Polecam. (Dodano 28.03.2019)
Solidny stół do jadalni
Jakość
Wartość
Cena
Doskonały. (Dodano 07.02.2019)
Piękny i duży stół
Jakość
Wartość
Cena
Stół bardzo dokładnie wykonany, z dbałością o każdy szczegół. Dostawa zrealizowana błyskawicznie. Polecam (Dodano 04.02.2019)
Stół do salonu
Jakość
Wartość
Cena
Wymarzony stół do dużego salonu. Poprzez swój design narzuca swój charakter całemu pomieszczeniu. Na takim efekcie najbardziej mi zależało. Nie mogę napisać złego słowa (Dodano 03.11.2018)
Solidny stół
Jakość
Wartość
Cena
Porządny, potężny i solidny stół. Oprócz genialnej prezencji nie można odmówić mu niesamowitej trwałości. Już teraz widzę, że stół posłuży nam na długie lata. (Dodano 16.10.2018)
Ładny klasyczny stół dębowy
Jakość
Wartość
Cena
Stół ładnie prezentuje się w jadalni, bardzo starannie wykonany, polecam gorąco. (Dodano 07.09.2018)
Przepiękny dębowy stół
Jakość
Wartość
Cena
Klasyczny design stołu, ale to jest to co najbardziej mi się podoba. Prostota i elegancja. Jakość na najwyższym poziomie, firma Woodica wykonała kawał dobrej roboty. Dziękuję i polecam. (Dodano 17.08.2018)
Wysokiej jakości meble
Jakość
Wartość
Cena
Zamówiłam stół w komplecie z krzesłami. Wysoka jakość wykonania w dobrej cenie. Polecam. (Dodano 04.07.2018)
Polecam
Jakość
Wartość
Cena
Stół prezentuje się bardzo dobrze. Jest solidny a poszczególne elementy dobrze spasowane. (Dodano 02.07.2018)

26 produkt(ów)

na stronę

Napisz własną recenzję

Piszesz opinię o: Stół dębowy Genewa 01 rozkładany

Jak oceniasz ten produkt? *

 1 gwiazdka2 gwiazdki3 gwiazdki4 gwiazdki5 gwiazdek
Jakość
Cena
Wartość
Promocja PayU Raty 0% Promocja PayU Raty 0%

FACHOWI KONSULTANCI

Nasi konsultanci to profesjonalny zespół ludzi, którzy udzielą wyczerpujących informacji i pomogą dokonać właściwego wyboru...

DOSTAWA Z WNIESIENIEM

Nasza oferta obejmuje wniesienie mebli do mieszkania lub domu klienta oraz montaż mebli na miejscu...

SZYBKA WYSYŁKA

Nasze meble dostarczamy na miejsce własnym środkiem transportu, w krótkim czasie, z zachowaniem bezpieczeństwa przesyłek...

BEZPIECZNE PŁATNOŚCI

Jedną z honorowanych form płatności za zakupione meble jest płatność przy odbiorze, która gwarantuje spokojną i bezpieczną transakcję...